Even voorstellen…

Ik ben Rob Schipper en heb, na de opleiding accountancy aan het Nyenrode, 10 jaar ervaring als assistent accountant en finance manager bij een MKB-familiebedrijf. Na de verkoop van het bedrijf waar ik hiervoor werkte ben ik in 2018 Account2Day gestart. Met Account2Day breng ik de nieuwe generatie boekhouden, met een app en altijd inzicht in je huidige financiële status. Maar daarnaast ben ik er ook voor de kleinere ondernemingen die wel de expertise van een senior financial nodig hebben, maar niet fulltime. Dit gecombineerd met een lokale en persoonlijke benadering.

Nieuwe generatie boekhouden

De nieuwe generatie boekhouden is zoveel mogelijk geautomatiseerd, gedigitaliseerd en tegen een vaste prijs voor alle standaard werkzaamheden. Vooraf kijken we samen goed naar je onderneming, waar kunnen administratieve zaken automatiseren en hoe kunnen we je administratie en aangiftes zo efficiënt mogelijk inrichten. Ik bied hiervoor de hulpmiddelen doormiddel van het online platform van Exact online en een app om je bonnetjes te kunnen sturen. Daarnaast betaal je voor deze werkzaamheden een standaard bedrag per maand, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Incidentele vraagstukken

Uiteraard kunnen er specifieke incidentele vraagstukken opkomen, zoals een boekenonderzoek van de belastingdienst, een overname, etc. Als deze zich voordoen maken we vooraf duidelijke afspraken over hoe ik je hierbij kan ondersteunen.

Parttime senior finance medewerker

Is je onderneming (net) niet groot genoeg om een senior finance medewerker aan te nemen, maar wil je wel periodiek sparren, specifieke knelpunten laten uitzoeken of begeleiding bij financieel gerelateerde projecten? Afhankelijk van je wensen kijk ik samen met jou hoe we je administratie nog verder kunnen automatiseren, maak ik rapportages, prognoses, financieringsaanvragen of alle andere werkzaamheden waar ik voldoende kennis voor heb. Voor de een kan een uur per maand voldoende zijn en voor de ander kom ik bijvoorbeeld een dag per week.

Kortom kan ik je verder helpen, zodat jij je kan richten op je business?